Ingredience
1/2 kg mletého mäsa,
1 cibuľa,
mletá rasca,
3-4 lyžice paradajkového pretlaku
ostrý kečup
worchesterová omáčka
sójová omáčka
1 feferónka
1 menší pór
korenie, soľ,
3 lyžice oleja,
3 lyžice sladkej papriky,
1 a 1/2 kocky zeleninového vývaru
Postup
Do panvice dáme 3 lyžice oleja, na ktorom orestujeme cibuľu. Poprášime lyžičkou sladkej papriky a pridáme mleté mäso. Mäso pomiešame a pokvapkáme worchesterovou omáčkou aj sójovou omáčkou, pridáme soľ, korenie, mletú rascu a dusíme asi 10 minút. Potom pridáme približne 2 deci vody, kečup a pretlak, spolu s najemno nakrájaným pórom, feferónkou a kockami vývaru. Dusíme ďalších 20 minút. Napokon v prípade potreby zahustíme.