Ženy

Ako nakupovať – 5 rád pre ženy :-)

Nakupovanie je krásnou zábavkou. Všetky ženy ho milujú. Ako nakupovať a pritom neprísť o majetok je však hotové umenie!

Aj Vám sa už určite stalo, že po návrate z nákupov ste s hrôzou zistili, že máte byt opäť raz zapratený hŕbou hlúposti, manžel/partner Vás zabije, keď zistí, čo všetko ste domov naznášali a výpis z účtu budete schovávať nielen pred ním, ale aj pred sebou samou… Nikto múdry z neba nespadol! A nakupovaniu sa treba naučiť rovnako, ako čítaniu, písaniu, či počítaniu. Preto tu máme pre Vás 5 rád, ako z nákupov opäť spraviť užitočnú ale pritom príjemnú zábavku:

  1. Nakupujte sama! S kamarátkami si radšej sadnite na kávu – ušetríte čas, svoje nohy aj peniaze (kamarátky Vám predsa vždy odporučia toľko krásnych vecí, ktoré sa Vám neuveriteľne hodia)
  2. Nakupujte s jasným cieľom! Prv než vojdete do obchodu, musíte vedieť, čo idete kupovať
  3. Nakupujte s rozumom! Prv, než si kúpite krásne, no super drahé šaty, poobzerajte sa v ďalších obchodoch, či na internete a posúďte, či je ich cena adekvátna.
  4. Nakupujte s radosťou! Nemá význam ísť do obchodu, keď na to nemáte náladu (výnimku tvoria potraviny, bez ktorých sa naozaj nepohnete). Vyhnete sa tak stresom a neuváženým nákupom s myšlienkou “zoberiem hocičo, len nech som už preč”
  5. Nakupujte s úsmevom! Už aj na Slovensku sa v obchodoch stretnete s príjemnými a milými predavačkami, tak im to nekazte! Ak budete k nim slušné a úctivé, vrátia Vám to a so správnym výberom Vám určite pomôžu!

Posledná rada ani vlastne radou nie je. Napriek tomu si ju neodpustíme 🙂 Ak máte chuť len tak si “zašportovať” a vyhodiť z kopýtka, zabudnite na všetky rady a hor sa do nákupov! Je to podobné ako so zmrzlinou – keď musíš, tak musíš a raz za čas musíme všetky 🙂

Uložiť

One thought on “Ako nakupovať – 5 rád pre ženy :-)”

  1. Rada by som aspoň raz v živote , vošla do obchodného domu a mohla nakupovať bezhlavo ako sa uvádza v radach.Bohužial pri pohlade na výplatnu pásku som rada , že poplatim inkasné poplatky , poistky, telefónnne účty. Potraviny kupujem podla priorit , samozrejme sa to netýka potravín na dennú potrebu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *